Det praktiske

Lidt om Oasen:

Jeg åbnede Oasen i august 2015. Oasen er Kulturstationen Vanløses fantastiske og stemningsfyldte spillested – hvis vi selv skal sige det 🙂

En hyggelig oase midt i Vanløses kulturelle centrum. Jeg har opkaldt Oasen efter Vanløses legendariske bodega Oasen, som i gamle dage lå lige præcis der, hvor Kulturstationen og nuværende Oasen ligger idag.

Her afholdes der koncerter, foredrag, fællesspisninger, private arrangementer, konferencer, generalforsamlinger mm.

Vi er åbne for nye ideer og tiltag, så send os en mail, hvis du har en idé til et arrangement, hvor du kan se os som medspiller.

Lidt om at holde fest i Oasen:

Ønsker du at afholde et privat arrangement i Oasen – det kan være bryllup, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller andet – så send en mail og høre om lige præcis DIN dato er ledig. Så vil vi med glæde lægge rammer til din fest i Oasen. Du kan læse mere om det her på siden under “Leje af Oasen”.

Ønsker du at afholde festen i et af Kulturstationens festlokaler, skal du ligeledes kontakte os i Oasen og så hjælper vi med lokale booking, evt leje af køkken og alle de praktiske detaljer. Du kan læse mere om det her på siden under “Leje af Festlokaler”.

Send os en mail på booking@oasen2720.dk, så kigger vi på dit arrangement!

Lidt om Oasens åbningstider:

Oasen har ikke faste åbningstider i hverdagene, men holder åbent i forbindelse med husets forskellige aktiviteter.

Du kan altid se de aktuelle arrangementer her på siden under: “Arrangementer“.

Skal du holde et møde i dags – eller aftentimerne, så kan du altid bestille, morgenmad, frokost, kaffe, te, kage, sodavand, øl og anden forplejning ved at sende en mail til booking@oasen2720.dk, så leverer vi den bestilte forplejning til jer direkte i mødelokalet.

 

Lidt om koncerter og priser i Oasen:

Når der afholdes koncerter i Oasen åbner vi som regel dørene 1 time før koncertstart. Du vil altid modtage en mail fra mig med alle tidspunkter og praktiske detaljer ca. 1 uge før koncerten.

Der er altid siddepladser til alle. Og i de fleste tilfælde dansegulv, hvis det er en dansevenlig koncert. Der er frie pladser, så man selv vælger om man vil sidde forrest eller midt for eller ved baren.

Hvis man kommer en stor gruppe, så send en mail til gitte@oasen2720.dk, så reserverer vi bord til jer, så I kan sidde samlet.

Ved nogle koncerter har vi spisning først, hvis man ønsker det. Det afhænger af arrangementet. Ellers er der rigtig mange gode spisesteder lige nede i gaden. Så der er masser gode spisemuligheder, hvis du skal til koncert i Oasen på en dag, hvor vi ikke har spisning.

Vores barpriser ligger således:

Drinks 60 kr

Stor fadøl 60 kr

Glas vin 60 kr

Irish coffee 60 kr

Alm kaffe 25 kr

Sodavand 25 kr

Shots 25 kr

Alm flaskeøl 30 kr

Flaske vin 240 kr

 

Lidt om det praktiske i huset:

Tog og metro kører lige til døren. Vanløse station ligger 1 min fra Oasen

Kommer du i bil er der parkeringskælder under huset. Nedgang til P-kælder er fra Lindehøjen. De 2 første timer er gratis. Herefter kan du f.eks bruges Easy Park app. Område kode er 2518.

P-kælderen lukker kl.23, men på venstre side af porten er en knap, som åbner porten, således at man altid kan komme ud med sin bil.

Der er elevator fra p-kælder til 1. sal, hvor Oasen ligger.

Toiletter: Der er 9 toiletter ved Oasen, hvoraf det ene er handicap toilet.

 

 

Vi glæder os til at se dig i Vanløses oase…..