Om os

Oasen er Kulturstationen Vanløses fantastiske og stemningsfyldte spillested. En hyggelig oase midt i Vanløses kulturelle centrum.
Her afholdes der koncerter, foredrag, barselscaféer, quizaftner mm.

Vi er åbne for nye ideer og tiltag, så kig endelig forbi eller send os en mail, hvis du har en idé til et arrangement, hvor du kan se os som medspiller.

Ønsker du at afholde et privat arrangement i et af Kulturstationens festlokaler, skal du ligeledes kontakte Kulturstationen. Hvis du ønsker at Oasen skal levere mad og drikke til et privat arrangement, så send os en mail på gitte@oasen2720.dk.

Hvis du ønsker dit arrangement afholdt i selve Oasen, skal du forespørge Kulturstationen om en ledig dato. Herefter tager Oasen over og hjælper dig med forplejning og alt andet der vedrører dit arrangement.

Oasen har ikke faste åbningstider i hverdagene, men holder åbent i forbindelse med husets forskellige aktiviteter.

Du kan altid se de aktuelle arrangementer under: "Arrangementer".

Vi glæder os til at se dig i Vanløses oase.....

OASEN
Kulturstationen
Frode Jacobsens Plads 4, 1. sal
2720 Vanløse

Åbningstider:
Caféen holder åbent i forbindelse med koncerter, foredrag, quizaftner og andre arrangementer.

Se de aktuelle åbningstider her!


Kontakt:
Email: gitte@oasen2720.dk

Telefon: 51 36 27 20

Hvis du vil tilmeldes Oasens nyhedsmail og få en mail engang imellem med de arrangementer, du kan opleve i caféen, samt vores aktuelle menuer og andre sjove tiltag, så send en mail til gitte@oasen2720.dk og skriv “Tilmeld nyhedsmail” eller tilmeld dig direkte her på siden – i nederste højre hjørne!