Vanløse Saloner – med fællessang

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

17 juni 2019

Detaljer

Dato:
17 juni
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
Gratis – 80DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vanløse Saloner – med fællessang

Vanløse Salon om fællessang med Pelle Voigt

Arrangementet er gratis for alle.

Vanløse Saloner om fællessang med Pelle Voigt finder sted i Café Oasen på Kulturstationen den 17. juni kl. 19-20.30. Der er også fællesspisning i cafeen kl. 18-19 for dem, som tilmelder sig inden arrangementet på oasen2720.dk/events.

Menuen står på: hjemmelavet kylling i karry med ris, 80 kr

Madbillet SKAL købes på forhånd her på siden

Fællessang er emnet, når Vanløse Saloner inviterer til en musikalsk aften i selskab med vanløseborger og vise- og folkesanger Pelle Voigt. ”Man kan ikke være sur, når man synger” lyder talemåden, og sammen med Pelle Voigt inviteres publikum til at synge sammen i løbet af aftenen. Pelle har udvalgt sangene til Vanløse Salonen. Ind i mellem fællessangene fortæller han om sine overvejelser bag sangvalgene, og måske får vi nogle spændende anekdoter fra hans eget liv.

Man behøver ikke at synge som en tenor for at deltage. Vi opfordrer alle til at komme. At man kan lide at synge sammen med andre mennesker eller nyder fordybende samtale i godt selskab er mere end grund til, at du skal komme til vores næste Vanløse Salon om fællessang”, fortæller Peter Haahr, tovholder for Kultur og Fritidsarbejdsgruppen under Vanløse Lokaludvalg.  

Pelle Voigt er af mange kendt som tidligere folketingsmedlem for SF, og han har i de senere år dannet en musikalsk duo med tidligere folketingsmedlem for Venstre Søren Pind. Sammen udgav de i 2004 albummet Pelle og Pind: Fra i Dag med Charles Aznavours sange på dansk.

Pelle Voigt og Søren Pind er et godt eksempel på, hvordan musikken forener mennesker på trods af politiske uenigheder. Det er, hvad vi ønsker at belyse med vores kommende salon om fællessang – hvordan det at synge sammen kan skabe dialog og nye fællesskaber”, afslutter Peter Haahr, tovholder for Kultur og Fritid.

Om Vanløse Saloner
Vanløse Saloner er et samarbejdsprojekt mellem Vanløse Lokaludvalg, Café Oasen og Kulturstationen Vanløse. Salonerne er levende forum, hvor vanløseborgere med forskellige holdninger og viden kan gå i dialog med hinanden og sammen blive klogere ved hjælp af hinanden og på hinanden.

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.