Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

18 december 2019

Detaljer

Dato:
18 december, 2019
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Testvisning: De Kongelige Statuer

TESTVISNING:
I forbindelse med den kommende satiriske web-serie, De Kongelige Statuer , vil vi, holdet bag serien, meget gerne invitere til en testvisning af seriens første tre afsnit onsdag d. 18. December kl. 18:00-19:00 i Café Oasen. Til testvisningen vil der være mulighed for, at komme med inputs til serien og høre omkring, hvordan serien er blevet skabt. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

OM SERIEN:
De Kongelige Statuer er en satirisk mockumentary web-serie, der følger de to nyuddannede statuer, Lena og Birgitte. De er uddannede fra Statens Statueskole og er stand-ins for ægte statuer, når de skal restaureres. Pigerne har drømme og visioner, men det kræver blod, sved og tårer at slå igennem i den stenhårde statue-branche, hvor der er kamp om de gode jobs.

TEAMET BAG:
De kreative kræfter bag web-serien, Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen, er en yngre etableret satirisk kvindelig duo, FLÆS, der de seneste par år for alvor har gjort sig bemærket på den danske comedy-scene. Sammen har Mette og Sofie skrevet, produceret og spillet teaterforestillingen “Mens Vi Venter på Porno”, som de kom på Danmarksturne med. De optrådte med forestillingen “Hvorfor snakker vi ikke om mig” til Zulu Comedy Galla, som siden blev sat op på Huset i København samt på Katapult i Aarhus. Sofie og Mette ønsker at belyse tabubelagte emner, som ved hjælp af humor, gøres mere håndgribelige og nemmere at tale om. De bevæger sig inden for dramedy og satire-genren og nærer en stor kærlighed og respekt for de emner og karakterer, der portrætterers. Deres fortællinger er altid forankret i alvor og det er dét, der gør dem aller sjovest og relevante.

Vi glæder os til at se jer!

Med Støtte fra Vanløse Lokal Udvalg