Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

30 april 2018

Detaljer

Dato:
30 april, 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
80DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teaterforestilling – GRATIS

HUSKER DU?

 

Kulturstationen Vanløse danner mandag den 30. april ramme for teaterforestillingen Husker du? – en musikalsk hyldest til glemte minder. Det er teatergruppen Teatergrad, der står bag og opfører teaterstykket, som er et rørende og humoristisk portræt af et liv, hvor hukommelsen er sat ud af spil og hvor musikken bliver nøglen til livet.

 

Vanløse Lokaludvalg står bag planlægningen af teateraftenen og ønsker med at sætte fokus på temaet demens, som flere og flere danskere får tæt ind på livet. Det skønnes, at omkring 80.000 danskere lider af demens og det er hårdt for både den ramte og de pårørende, når hukommelsen svigter. ”Vi har valgt at afholde denne teateraften som en del af vores tilbagevendende debataftener under navnet Vanløse Saloner. Forestillingen dykker ned i mange af de ting, som vi har svært ved at tale om ved sygdommen. Den henvender sig derfor både til demensramte og deres pårørende (i alle aldre!) men selvfølgelig også alle, som ønsker at blive klogere på sygdommen og dens konsekvenser”, fortæller Henning Foss.

 

Bestil billetter

Forestillingen ’Husker du?’ kan opleves i Café Oasen på Kulturstationen Vanløse mandag den 30. april klokken 19. Forestillingen er gratis, men tilmelding skal ske til Mikkel Larsen på mail vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk. Der er et begrænset antal pladser.

 

Inden forestillingen er det muligt nyde et måltid mad i caféen, som kan bestilles her på siden. Dørene åbner for spisning kl.18

Aftenens menu:

Kyllingesalat med hjemmerørt dressing

og friskbagt brød med smør, 80 kr

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.