Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

22 oktober 2019

Detaljer

Dato:
22 oktober, 2019
Tidspunkt:
8:00 - 19:00
Pris:
50DKK – 500DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Støt Knæk Cancer HER!!!!

Traditionen tro afholder Oasen i samarbejde med Improklinikken det store Knæk Cancer støtteshow i uge 43.

I år bliver det 22. oktober at vi slår dørene op til Show, Spisning, Vinsmagning, Lotteri og masser grin – i en god sags tjeneste. Vi samlede sidste år 25.000 kr til Knæk Cancer ved vores show her i Vanløse.

SÅ mange gode Vanløse borgere mødte op og støttede op om projektet. Det var fantastisk. Og hvert år vil vi naturligvis gerne slå rekorden.

Sidder du og kunne tænke dig at støtte projektet, men har du måske ikke lige lyst eller mulighed for at deltage på aftenen, så kan du støtte allerede nu.

Du har mulighed for her på denne side at donere et beløb, som går UBESKÅRET videre til indsamlingen. På aftenen optræder Improklinikken gratis og vi arbejder alle gratis og har stort lotteri, hvor salg af lotterisedler også går UBESKÅRET til indsamlingen.

Vi har i år givet alle mulighed for at støtte. Uanset om man kan deltage eller ej. Og man kan støtte allerede fra idag ved at købe en donation her på siden.

Vi laver en oversigt på aftenen med navnene på alle dem, som har doneret til indsamlingen. Ønsker du ikke dit navn på tavlen, så skriv blot “uden navn” i kommentarfeltet ved din donation.

Du vælger helt selv beløbet! Ønsker du at deltage i showet kan du læse mere om dette og bestille billetter ved at klikke HER!

Kunne du tænke dig at donere en præmie til det store lotteri, så send meget gerne en mail til gitte@oasen2720.dk

På forhånd mange tak!

Gitte Hedeby

Oasen2720

 

 

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.