Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

09 september 2021

Detaljer

Dato:
9 september
Tidspunkt:
20:30 - 22:00
Pris:
80DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Show: “Vild med Ord”

 

Komikerne Mette Frobenius og Thomas Wivel kommer i august og september 2021 landet rundt med showet ”Vild med ord” – et show der formidler glæden ved bøger og litteratur.

 

9. september kl.20.30 gæster de to skønne mennesker Oasen kl.20.30. Kom og få en hyggelig aften i dejligt og oplysende selskab.

Baren er åben og vi brygger gerne en dejlig kop kaffe, laver en Irish coffee eller serverer et glas køligt hvidvin eller en kold cola. Og der er altid kage klar på en torsdag aften som denne……..

Vi glæder os til en spændende aften med Mette Frobenius, Thomas Wivel og alle jer, som har lyst til at være med.

 

Turen er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen som en del af puljen:

”Kunstneriske sommeraktiviteter 2021”.

 

Selv siger de:

Til showet har vi begge taget en stor stabel af vores yndlingsbøger med: Klassikere, digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Med andre ord – vi kommer rundt i hele bogreolen.

Vi præsenterer os selv og taler om alle vores yndlingsbøger i samtale, der samtidig vender ud mod publikum. Vi fortæller om personlige baggrunde for vores valg, og vi har historier og anekdoter der knytter sig til bøgerne og de forfattere, vi omtaler.

Undervejs får publikum mulighed for at deltage med input og spørgsmål. Der bliver grinet, grædt og delt læse-oplevelser. Det er informativt og underholdende – og giver forhåbentligt tip til nye bøger der skal læses.

Vi går ombord i alle slags udgivelser, klassikere og de helt nytrykkede, og vi formidler det hele med vores omfattende erfaring som underholdere igennem snart 30 år. Vi kan med udgangspunkt i både humor og reflekteret indsigt i bogens verden få fortællingerne om bøgerne ud over rampen. Showet er med andre ord en lærerig og en ny måde at formidle litteratur og læsebegejstring på.

Som de slår fast: ”Bøger er stadigt vigtige i en tid, hvor mange af vores indtryk kommer fra en skærm. På skærmen er der ikke tid til at stoppe op og tænke sig om og mærke efter. Når vi læser en bog, bestemmer vi selv tempoet, og vi laver selv billederne i vores hoved. Ligesom man med de helt store læseoplevelser nogle gange kan huske, hvor man var, da man læste bogen”

 

Om os:

Thomas Wivel og Mette Frobenius har været komikere siden starten af 1990’erne.

Begge interesserer sig for ytringsfrihed, og sammen har de blandt andet skrevet bogen ”Det moderne parforhold” og arbejdet på satirehæftet Blæksprutten.

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.