Ladies Night

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

25 oktober 2017

Detaljer

Dato:
25 oktober, 2017
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Pris:
100DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ladies Night

2 meget spændende kvinder er udvalgt til at komme og fortælle deres historie og berige os med tanker, reaktioner og følelser. Det vil blive personligt og det vil røre noget i dig. Du vil få overvejelser, redskaber og nyt mod at gå hjem på.

Den ene kvinde er Tobie Wiberg. Tobie er stylecoach og lifecoach.

Kan man klæde sig ud af en livskrise????? Tobie mistede for 4 år siden sin datter Caroline og har siden kæmpet for at finde fodfæstet i livet på ny. Hun fortæller sin historie om hvordan hun bla. brugte stylecoaching og lifecoaching til at rejse sig fra sin livskrise – at miste et barn.

Det bliver en historiefortælling med redskaber til egen udvikling og Tobie øser beredvilligt ud af sin viden og erfaring, som du kan bruge, hvis du har en krise i livet, du har brug for hjælp til at komme igennem.

 

Den anden kvinde er Lotte Korsgaard. Hvis du deltog i den første Ladies Night, mødte du også kort Lotte her. Denne gang kan du høre lidt mere til Lotte, som fortæller sin historie om som lille barn at blive fravalgt af sin biologiske familie, og hvordan dette som voksen førte hende ind i relationer – både arbejdsmæssigt og privat -hvor hun konstant kæmpede for at ”høre til”.

Lotte vil fortælle, hvordan hun ved at lære at elske sig selv, på ny kunne skabe nære relationer, fordi hun havde fået skabt en nærende relation til sig selv. Og ikke mindst kan hun nu lære andre at have modet til at elske sig selv.

Kl.18.30 starter vi med en velkomstdrink og lidt let og lækkert til den lille sult.

Kl.19.00 går den første af de to spændende kvinder på scenen. Så holder vi en lille pause. Efter sidste spændende oplæg vil der være masser mulighed for snak og spørgsmål.

Måske får publikum også et par spørgsmål med hjem, som en slags opgave at tænke over. Og hvis der er stemning for det, kan vi lave en lille opfølgning engang i december og høre, hvad folk har reflekteret over. Vi forventer at slutte ca. kl.21.30

Tag veninderne under armen og meld dig til en hyggelig og inspirerende aften!

HUSK: Billetter SKAL forudbestilles her på siden

Café Oasen, Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse

Billetter

Unlimited ledige
Ladies Night100.00 DKKLadies Night inkl. velkomstdrink og lidt lette snacks

Udfyld venligst alle krævede felter