Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

08 november 2019

Detaljer

Dato:
8 november, 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert. Sweet Pete & The Land Band

 

Billetsalg klik her!

Denne aften fyldes Vanløse Kulturstation af fortættede stemninger og musik i bredformat, når Sweet Pete & The Land Band sætter Blackie Blue Bird stævne i en veloplagt dobbeltkoncert!

Glæd jer til et spændende musikalsk møde mellem to nye danske orkestre, der hver især præsenterer deres originale take på den drømmende og fængende Americana-genre.

*** Sweet Pete & The Land Band ***
Sweet Pete & The Land Band spiller atmosfærisk countryrock med et stort og mytologisk tekstunivers hentet direkte ud af det amerikanske landskab. Bandet skaber musik i bredformat og kombinerer det følelsesfulde med den mere hårdrockende del af genren. Det handler om åbne vidder, spiritualitet og forsoning.

Bandet har deres debutudgivelse ’Land’ ude i sommeren 2019. Udgivelsen fremmaner et musikalsk portræt af Amerika, hvor drømmen enten er løbet løbsk eller gået helt i stå. I stemningsfulde sange bliver landskabet skueplads for både den store historie og den enkelte skæbne. Sweet Pete & The Land Band skaber deres egne sungne myter. Deres musik er en hilsen til Amerikas dragende dobbeltidentitet som drømmeland og skræmmeeksempel, men også et originalt bud på Americana skabt af danske musikere.

*** Blackie Blue Bird ***
Efter en succesfuld international release af det første album ‘Ghost River’, er BlackieBlueBird klar til at spille live med deres filmiske, trommeløse og dreamy sange.

Sangene er sunget af Heidi Lindahl og skrevet af Nils lassen

Om debut-albummet skrev pressen blandt andet:

“Sang for sang slås en rolig og fuldstændig ustresset tone an med en højst svalende effekt på lytteren. Det er dog ikke ensbetydende med, at sangene er blodfattige, tværtimod er her tale om store dramaer på de indre linjer.”
(Lynggård, Weekendavisen)

“The sound is pure and true like the quiet over fresh snow on a frozen lake. Haunting and captivating like the call of sirens on the misty ocean.”
(Gothic Guru, Arkansas, USA)