Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

02 november 2019

Detaljer

Dato:
2 november, 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Sunless Dawn

Kulturstationen Vanløse og Klub TRÅD præsenterer dansk dødsmetal i verdensklasse!

Kulturstationen Vanløse og Klub TRÅD præsenterer SUNLESS DAWN!

Sunless Dawn leverer progressiv dødsmetal, og danner et lydbillede som tager lytteren med på en kompleks musikalsk rejse. Deres stærkt skandinaviske og dynamiske lyd gør SUNLESS DAWN til et band man skal bide mærke

Bandets unikke lyd gav dem lynhurtigt stor opmærksomhed og medførte, at SUNLESS DAWN vandt den danske Wacken Metal Battle, hvorefter de spillede for et tætpakket publikum til Wacken Open Air i 2016. Siden da har bandet været særdeles aktive på livefronten med shows, både på danske festivaler og spillesteder, hvor de blandt andet har delt scene med legendariske grupper såsom Katatonia og Obscura.

Nyt album og internationalt udsyn

SUNLESS DAWN er nu klar til at nå et internationalt publikum, med det kommende debutalbum ‘Timeweaved Albummet er sprængfyldt med kolossale riffs og kryptiske rytmer, med en triumferende, skæbnesvanger vokal, og et lyrisk aspekt der berører temaer såsom refleksionen over menneskelighedens konflikter.

“Timeweaver’-projektet har været en intens proces fra start ti/ slut, og vi har taget os tid til at sikre os, at vi er stolte over hver eneste bid af det. Nu kan vi endelig udgive det her kæmpe bæst, som vi håber at garvede prog-meta/fans vi/ elske lige så meget som vi se/vgør”udtaler forsanger, Henrik Munch.

Samarbejde

Koncerten er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse og Klub TRÅD.

Praktisk information

Lørdag d. 2. nov. døre 20.00//show 20.30//100 kr. ekskl. gebyr/120 kr. i døren

Det anbefales at købe billet i forsalg – BILLETSALG KLIK HER

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal//2720 Vanløse