Koncert: Roxy Jules + Wild Forest

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

24 februar 2018

Detaljer

Dato:
24 februar
Tidspunkt:
20:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Roxy Jules + Wild Forest

ROXY JULES & Wild Forest

Entré: 70 kr.
Billetsalg: klik HER

ROXY JULES er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst.

Den 21. oktober 2016 udgav ROXY JULES sit tredje album, slet og ret kaldet ”ROXY JULES III”. Sangene er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortede guitarer, der smyger sig omkring Julie Runa’s på samme tid drømmende og konfronterende vokal og tekster.

“ROXY JULES III” har Julie Runa indspillet sammen med musiker og producer Valentin Kruse, der også spiller med live. Til sammen kalder de sig en elektronisk støjrock duo.

“ROXY JULES III” har ligesom de to forgående albums fået mange rosende ord med på vejen både i Danmark og i udlandet. Herhjemme gav bl.a. Gaffa det 5/6 stjerner og skrev:
“Der mangler acts som Roxy Jules på den danske musikscene: En fandenivoldsk kvinde, der ikke er bange for at sige grimme ting og være dyster – en slags dansk kærlighedsbarn af The Kills-forsanger Alison Mosshart og PJ Harvey. I love it.”

Også GF Rock gav 5/6 stjerner og havde albummet på deres liste over årets bedste danske plader. De skrev bl.a.:
“Roxy Jules III er ikke blot det perfekte soundtrack til de mørke vinter måneder, næ, den er med afstand det bedste danske album, jeg har lagt ører til i år.”

I øjeblikket arbejder ROXY JULES på det fjerde album, så mon ikke de medbringer noget nyt materiale til denne koncert..

https://www.youtube.com/watch?v=Udqq1t6Zkzo

Wild Forest
Efter en sommer med koncerter i hele landet og en tour i Kina er Wild Forest for alvor på vej ud over stepperne. I en cocktail af svævende folk, melodisk rock og sitrende energi, er både det danske og kinesiske publikum blevet mødt af et rockband i topform. Til december udkommer bandets første EP, hvorfra singleforløberen ‘Sparks’ er på gaden nu. Samtlige af bandets singleudgivelser er anbefalet af DR’s Karrierekanonen og i sommers blev Wild Forest valgt som support til Midnight Oil i et udsolgt Amager Bio