Koncert: Louise Dubiel

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

25 februar 2018

Detaljer

Dato:
25 februar
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Louise Dubiel

Arrangør: Kulturstationen Vanløse

 Søndag 25. feb. 15.00 // 70 kr. inkl. gebyr

Louise Dubiel er en sangerinde og sangskriver fra København. Hun tonede første gang frem på fjernsynsskærmen i 2008 på Kanal 4’s talent-progam “Elsk Mig i Nat”. I 2009 deltog hun så i tv-showet “Talent” med sangen Forpulet Perfekt (Søde Søde Jakob), som blev et stort radiohit henover sommeren 2010. Samme år blev Louise den 8. mest spillede danske artist på dansk radio.

I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op. Hendes charmerende publikumstække har fået hende op på alle de største og mindste danske scener. Louises koncerter er kendt for at have en helt speciel stemning og nærvær med publikum. Derudover er hun kendt for sine sjove og inspirerende tekster og melodier, der sætter sig fast allerede efter det første lyt. Og der er altid plads til en sjov historie.

Louises nyeste projekt fra 2016 gik ud på at udgive en sang om måneden, med tilhørende video. Det blev til 12 gode og forskellige sange. Alle videoer kan ses her: https://www.facebook.com/pg/louisedubielmusik/videos/