Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

19 februar 2021

Detaljer

Dato:
19 februar
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
100DKK – 200DKK

Koncert: Karoline Kapel

 

En fredag aften i Oasen med skøn musik og afslappet stemning. Lækre drinks, et glas vin eller en god cafe latte. Der vil også være mulighed for at bestille en lækker tapas platte.

Husk at både mad og billetter skal bestilles på forhånd, da vi har begrænsede pladser. Alle billetter får et reserveret bord – med god afstand.

Dørene åbner kl.18.30.

Musikken går på kl.19.30

 

Om Karolines Kapel:

Karolines Kapel består af 5 professionelle musikere, som de sidste 6 år har spillet på jazzklubber, festivaler, kulturhuse, spillesteder og til fest og dans rundt i Danmark. 

Vi spiller swing, blues, bossa og fortolkninger af amerikanske film- og musicalklassikere fra bl.a. 30’erne, 40’erne og 50’erne. 

I front Karoline Leistiko som med sin amerikanske baggrund har oparbejdet en stor forkærlighed for den amerikanske jazztradition fra bl.a. Ella Fitzgerald, Duke Ellington og Cole Porter og Diana Krall, og har som vokalist i big-band og de sidste fem år med Karolines Kapel skabt respekt omkring sig med sin fine stemme og varme udstråling.

Rytmegruppen består af 4 professionelle musikere; Anders Emil Jensen (kontrabas), Steen Amstrup (g), Steffen Bruun (g), og Morten Ilsøe (dr).

 

Se videoklip fra koncert i august 2020: KLIK HER

 

Husk at bære mundbind ved ankomst og indtil I har sat jer ved bordet. Der skal bæres mundbind, når man rejser sig for at gå i baren, på toilettet eller ud for at ryge på vores tagterrasse. Personalet bærer naturligvis også mundbind for at passe på jer og os.

Vi glæder os til at se jer.

Hilsen os i Oasen

Billetter

100 ledige
Karolines Kapel entre100.00 DKK
100 ledige
Karolines Kapel entre + tapas200.00 DKK