Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

08 oktober 2021

Detaljer

Dato:
8 oktober
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
50DKK – 125DKK

Koncert: JESPER

 

Vi har fået Jesper – forsanger i FedRock.dk – til at lave intim og corona venlig koncert i Oasen,  hvor han solo synger Elvis Presley og Shu-bi-dua numre.

Jesper stiftede FedRock.dk for 3 år siden, hvor bandet debuterede her på Oasen.

Det var en KÆMPE succes og de er efterfølgende vendt retur gentagne gange hos os, hvor de altid skaber glæde og fest. Vi kan vist godt sige, at vi elsker dem og den skønne stemning de altid skaber.

Udover sin rolle i FedRock.dk har Jesper sunget Elvis Presley i 20 år under synonymet ELVISaLIVE.net – både med og uden band og kor.

Jesper debuterede med denne koncert i Oasen 4. dec 2020 – og det var SÅ hyggelig og fantastisk en aften. Det var Jespers første koncert for Jesper solo uden Elvis kostume eller med FedRock.dk bandet.

Ballader, pop og rock i “hyggens tegn”, tør du gå glip af det? 

Vi har sammen med Jesper besluttet at vi gør det til en lille intim “corona koncert”. Det betyder, at vi max sætter 70 billetter til salg. Alle gæster får en plads og et bord og der vil være god afstand mellem alle borde. Alle skal være trygge ved at deltage i en hyggelig aften i Vanløse med søde, dejlige Jesper og den skønneste musik.

Prisen er også Corona venlig. Du kan få både Elvis og Shu-bi-dua og Jesper for blot 50 kr. Alle billetter skal forudbestilles.

Jesper går på scenen kl.19. Vi åbner dørene kl.18 og hvis du har lyst til en lille bid mad før koncerten, kan du forudbestille vore lækre kylling/bacon sandwich med kartoffelbåde og aioli. Man kan også vælge en vegetarudgave med æg/tomat.

Billetter

40 ledige
Entrebillet 8/10-2150.00 DKK
40 ledige
Entrebillet + kyllinge sandwich menu 8/10-21125.00 DKK
40 ledige
Entrebillet + vegetar sandwich menu 8/10-21125.00 DKK