Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

17 september 2020

Detaljer

Dato:
17 september
Tidspunkt:
20:30 - 21:30
Pris:
Gratis
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Falderebet

 

En aften med bandet FALDEREBET.

Falderebet spiller kl.20.30-21.30. Koncerten er ganske gratis!.

Du skal bare downloade en gratis billet her på siden, da vi har begrænsede antal pladser.

 

Samme aften kl.19-20.15 spiller et andet band: Troubadours on Tour.

Entrepris: 90 kr

 

Du kan erhverve dig billetter til Troubadours on Tour koncerten HER

 

FALDEREBET:

Med et potent, melodiøst og insisterende udtryk, er FALDEREBET et helt nyt orkester på den danske musikscene – bestående af profilerede og erfarne musikere fra den københavnske undergrund. Falderebets debutalbum udkommer på Viatone fredag den 28. august.

Som en slags musikalsk eksponent for ’Nordic Noir’, tager Falderebet udgangspunkt i ’Støjpop’ og er meget inspireret af den nye bølge af post-punk fra Stuttgart.

Teksterne er på dansk og kredser om de eksistentielle kriser, der ofte rammer det enkelte menneske i det postmoderne samfund – i det trygge velfærdsamfund, der dog også slår sprækker med jævne mellemrum. Den tyske forbindelse

I november 2019 tog Falderebet til Berlin og indspillede 10 numre til et debutalbum. Bandet indspillede alle sangene ‘live’ i Tricone Studios, der ligger i det legendariske Funkhaus – hvor det tidligere DDR sendte radioudsendelser – på blot to dage. Det har skabt en ’alt eller intet’-tilgang til albumindspilningerne, hvor det velspillende band spiller med en nødvendighed, en nerve og en intensitet, der brager ud af højttalerne. Resultatet er hårdtslående, hurtigt og støjende – men også melodisk, eftertænksomt og inderligt. Albummet er blevet mixet og masteret i Stuttgart af den tyske producer Ralv Milberg, der står bag produktionerne af toneangivende Stuttgarter-bands, som Die Nerven og Karies. Falderebet var sammen med Milberg i to dage, og den anerkendte producer var meget imponeret over både bandet og indspilningerne.

Første single – “Jeg har ingen problemer”

Den første single fra Falderebets selvbetitlede debutalbum, er sangen ’Jeg har ingen problemer’, der med de indlendende ord ”Jeg har ingen problemer, så jeg skaber dem selv” sætter scenen for en privilegeret hovedperson, der er sin egen værste fjende. Teksten er skrevet af forsanger Bo Bech Arvin, der indrømmer at hovedpersonen ikke ligger langt fra sangeren selv:

“På papiret har jeg absolut intet at brokke mig over. Jeg har en skøn familie og alle muligheder for at udleve min musik på et seriøst plan. Alligevel ender jeg ofte med at skabe problemer for mig selv ud af ingenting – især når mit liv er helt i balance på det ydre plan. Den følelse tror jeg, at mange privilegerede mennesker, der har for meget overskud til eksistentiel tankevirksomhed kan nikke genkendende til”, siger forsanger Bo Bech Arvin.

FALDEREBET består af Bo Bech Arvin på vokal (The Reptones, Davenport, Stolenwatch), Stefan Weinreich på guitar (Still Midnight, Racing Ape, Snuff Cameramen, DMVB.), Mark Winther på trommer (Still Midnight, Racing Ape, Snuff Cameramen, DMVB) og Jakob Lund på bas (The Reptones, Stolenwatch).

 

 

 

 

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.