Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

13 december 2019

Detaljer

Dato:
13 december, 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Elevatorfører

 

I 2019 fejrer syrerockorkestret Elevatorfører 10-års jubilæum med afsluttende koncert på Kulturstationen Vanløse!

Ovenpå udgivelsen af det anmelderroste album ’Jeg er kommet for at slå tiden ihjel’ og en række koncerter rundt omkring i landet rammer de Kulturstationen Vanløse med en afsluttende jubilæumskoncert.

Det betyder en veloplagt og udkokset tur rundt i bandets repertoire af flippede numre, et par overraskelser til publikum og masser af den spilleglæde, der kendetegner bandets live-optrædener.

Elevatorfører balancerer den psykedeliske rock mellem en vild og løssluppen energi, syng-med tekster og catchy melodier. Musikken lever sit eget boblende liv i Elevatorfører og den synges på dansk. Udspændt mellem messende hymner og desperate opråb inviteres lytteren ind i et særegent univers, hvor der er plads til både at grine og blive rørt.

Vi kan godt love, at det bliver en mindeværdig aften, når det 8-mand store band-kollektiv både skuer tilbage og kigger frem mod musikalske eventyr…

Bandet

Elevatorfører arbejder som et kollektiv, hvor alle bidrager til det samlede output af numre, tekster og artwork.

Elevatorførers medlemmer er: Frederik Langkjær (vokal, guitar), Klaus Møller (leadguitar), Christian Salling (bas), Christen Brunsgård (trommer), Lasse Ugilt Sø (guitar), Jonas Pihl (orgel, keyboards), Lars Vinther Schmidt (theremin, samples, perkussion) og Peter Ole Pedersen (tamburin, maracas)

Praktisk information

Fredag d. 13. dec. døre 20.00//show 20.30//100 kr. ekskl. gebyr/120 kr. i døren
Det anbefales at købe billet i forsalg – BILLETSALG KLIK HER

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal//2720 Vanløse