Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

18 oktober 2019

Detaljer

Dato:
18 oktober, 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Baby Did a Bad Thing

Kulturstation fyldes af ægte americana stemning, Baby did a bad thing lægger vejen forbi. Med til denne koncert er også Aron

Der er dømt nordisk americana i absolut verdens klasse, når det nye band Baby Did a Bad Thing gæster Kulturstationen. Denne aften får vi desuden også besøg af Morten Aron (Spids Nøgenhat, Quite Spring mm).

Baby Did a Bad Thing

Baby Did a Bad Thing er nordisk americana med tippet hat til sangskrivere som Neil Young og Gillian Welch samt nyere navne som Chris Stapleton og Nikki Lane. Centreret omkring parret Eline Engholm og Jonas Fjelsted og deres sangskrivning, manøvrer orkesteret sig ubesværet mellem akustisk folk/country og elektrificeret roots-rock.

I samarbejde med én af landets dygtigste musikere – samt nyligt udkårne ”Årets Gudman” – Rune Kjeldsen (C.V. Jørgensen, Poul Krebs, The Savage Rose) som producer, udgiver Baby Did a Bad Thing i starten af 2020 deres debutalbum.
Orkesteret har for andet år i træk måtte melde udsolgt til deres koncert på SPOT Festival, og snakken om det Aarhus-baserede americana-orkester er derfor gået lystigt i krogene hos musikelskere landet over.

Det siger de andre

Som Claus Hellgren Larsen fra rootszone.dk beskriver det: “Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing er et godt eksempel på nogle musikere med så overbevisende talent, at de er på vej til noget stort. De har ramt en stil og en lyd, som ingen anden på den danske musikscene. (…) Vi har oplevet svenske First Aid Kit nå international succes baseret på deres duetsange, Baby Did a Bad Thing gør det bedre, vil jeg påstå.”

Praktisk information

Fredag d. 18. okt. døre 20.00//show 20.30 //80 kr. ekskl. gebyr

Det anbefales at købe billet i forsalg

BILLETSALG KLIK HER

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal//2720 Vanløse