Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

13 juni 2019

Detaljer

Dato:
13 juni, 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Aske Jacoby

Aske Jacoby er en musikbegavelse ud over det sædvanlige. Kom og oplev ham live!

Udover at være en af dette lands absolut stærkeste og mest originale guitarister har også et stort talent for sang og sangskrivning.

USA

Med de to USA-indspillede albums Chant (2014) og Luna Plena Super Me (2016) viser han sit talent for storytelling, originale og samtidig enkle melodier, og naturligvis, excellent musikerskab I samspillet med to af USA’s bedste og mest personlige musikere, bassist Tony Scherr og trommeslager Jim Keltner.

Sangskat

Med sangene fra disse albums har Aske jacoby helt og fuldt omfavnet en karriere som solo artist og turnerer nu i Europa med sin musik. Denne aften skal vi høre ham i samspil med de to danske ækvivalenter til Scherr og Keltner, nemlig Assi Roar (bas) og Jakob Høyer (trommer), suppleret med den fremragende guitarist, Rune Funch.

Praktisk info

  • Doors 20.00//show 20.30//110 kr. + gebyr/130 kr. i døren
  • Indgang: Jernbane Allé 38//2720 Vanløse
  • Vi anbefaler at købe billetten på forhånd.
  • BILLETSALG KLIK HER

Vi har ingen madservering men vi har et koncert samarbejde med den lækre restaurant Coco Clementine i Kronen – 5 min fra Oasen.

Du kan bestille Oasen koncertmenu til særlig god pris, hvis du bestiller bord før koncerten. Koncert menu tilbud gælder kun på koncertdagen fra kl.18.30. Husk at sige ved bestilling, at du skal til koncert!

Koncert menu 1:

Oksemørbrad 220 g, med garniture og små kartofler og frit valg af sauce:
Bearnaise, champignon sauce og peber sauce. 

Pris 159.00 kroner

Koncert menu 2:
Gedeost salat – paneret gedeost, sprøde valnødder, frisk æble, rødløg, tomater, balsamico dressing og blandet salat. Serveres med brød og smør.

Pris 99.00

Bordbestilling: 53 57 97 91

Coco Clementines andre menuer: klik her!