Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

03 oktober 2020

Detaljer

Dato:
3 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
160DKK – 239DKK

Gasbox Duo koncert

GASBOX Duo – Danmarks bedste Kim Larsen kopi

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han sin altid velspillende musikalske legekammerat fra Gasbox, René Davidsen (elguitar).

Gasbox Duo spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme. Mine damer og herrer…

…først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn..

 

Gasbox Duo har spillet i Oasen adskillige gange før og nu gør de det igen!!!!

Gå ikke glip af en forrygende aften med den fedeste musik.

Køb din billet nu – før det er for sent.

Kl.19.00 dørene åbner

Kl.20.00 koncerten starter

Der spilles 2 sæt med pause i midten

Baren har åben hele aftenen

Hvis du vil nyde en lækker tapasplatte, kan du forudbestille den her på siden. Så har vi den klar til dig, når du ankommer.

Du ost, seranoskinke, oliven, hummus, pesto, lækkert brød mm.

79 kr

Ønsker du at give billetter i gave, så skriv “Gave” i kommentarfeltet. Så modtager du en mail med en fin gavebillet, som du blot skal printe og kan give den direkte til den heldige modtager.

 

Billetter

127 ledige
Gasbox 3. okt 2020160.00 DKK
127 ledige
Gasbox inkl. tapas 3. okt 2020239.00 DKK