Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

03 oktober 2020

Detaljer

Dato:
3 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
25DKK – 239DKK

Gasbox koncert

GASBOX – Danmarks bedste Kim Larsen kopi

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme. Mine damer og herrer…

… først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn …

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

Dommerne i ”Danmark har talent” er ikke i tvivl.

“Jeg lukkede lige øjnene et øjeblik og du var jo fuldstændig Kim Larsen – du kan jo hele hans mimik. Det er meget svært ikke at forelske sig i hans sange, men at gøre det så overbevisende, det giver et kæmpe JA” – Jarl Friis Mikkelsen

“Jeg er total rystet – jeg kunne overhovedet ikke høre forskel. Jeg synes i spiller pisse godt.” – Peter Frödin

“Jeg er imponeret, virkelig imponeret. Hold kæft hvor bliver man glad” – Nabiha

Gå ikke glip af en forrygende aften med den fedeste musik.

Køb din billet nu – før det er for sent.

Kl.18.30 dørene åbner for spisende gæster

Kl.18.30-19.30 er der spisning

Kl.19 dørene åbner for ikke spisende gæster

Kl.20.00 koncerten starter

Kl.22 slutter arrangementet

Praktisk info:

”Den tilladte åbningstid for restauranter, barer, caféer og lignende serveringssteder med bevilling hertil begrænses til kl. 22.00 med virkning fra den 17. september 2020”

Kilde: www.politi.dk

Dette betyder, at musikken går på kl.20 som planlagt. Men vi skal lukke kl.22, så vi kan desværre ikke tilbyde, at I kan blive hængende og hygge, som mange af jer plejer. Det må vente til en anden god gang.

Når I ankommer, bliver I checket ind og får jeres bord anvist. I kan herefter gå i baren af købe drikkevarer og få jeres mad serveret.

Alle med billet har en siddeplads. I behøver ikke printe jeres billet. 

Baren har åben hele aftenen

”Der indføres krav om brug af mundbind eller visir på restauranter, barer, caféer og lignende serveringssteder – dog ikke, når man sidder ned”

Kilde: www.politi.dk

Vi har som ansatte alle mundbind eller visir på hele aftenen. Som gæst skal I bære mundbind eller visir ved ankomst og indtil I har sat jer ved jeres plads. I behøver ikke bære mundbind, så længe I sidder ned og nyder musikken og selskabet omkring jer. Alle skal bære mundbind, når man rejser sig for at gå i baren, på toilettet eller på terrassen.

Har man glemt mundbind, sælges disse i døren. Tak!

 

”Hvis deltagerne i det væsentlige sidder ned, må der være op til 500 personer til stede samtidig ved arrangementet.”

Kilde: www.politi.dk

Oasen er lidt mere end 300 kvm og må derfor rumme 150 gæster, som i det væsentligste sidder ned med 1 m fra næsetip til næstetip. Hvis man kender hinanden og sidder samlet gælder samme afstandskrav ikke (Har I bestilt billetter hver for sig men ønsker at sidde samlet, skal I sende en mail med de navne billetterne er bestilt i og som ønsker at sidde samlet. Vi har denne dag ikke mulighed for at lave om på bordopstillingen på aftenen).

De nye restriktioner betyder også, at der til denne koncert ikke må danses. Man skal hovedsageligt blive siddende ved sin plads med mindre man skal i baren eller på toilettet eller ud og have luft eller røg på tagterrassen.

Vi har 8 toiletter til rådighed og der er håndsprit både ved toiletterne, i koncertlokalet og på gangen.

 

Hvis du vil nyde en lækker tapasplatte, kan du forudbestille den her på siden. Så har vi den klar til dig, når du ankommer.

Tapas platte: ost, seranoskinke, oliven, hummus, pesto, lækkert brød mm.

79 kr

Vi håber, at alle har forståelse for afviklingen og i Oasen lover vi at gøre alt hvad vi kan for at give alle en fantastisk aften.

Vi ved at Gasbox gør det samme og glæder sig!

Vi ser frem til at byde jer alle sammen velkommen 3. oktober til en superdejlig aften med den fedeste musik og som altid den fedeste stemning!!!!!!!

Har du spørgsmål til noget, så skriv gerne en mail til gitte@oasen2720.dk

Velkommen til!!!!

 

Hilsen Gitte Hedeby

 

Billetter

49 ledige
Gasbox 3. okt 2020160.00 DKK
49 ledige
Gasbox inkl. tapas 3. okt 2020239.00 DKK
49 ledige
Gasbox stor fadøl50.00 DKK
49 ledige
Gasbox flaske vin180.00 DKK
49 ledige
Gasbox glas vin50.00 DKK
49 ledige
Gasbox valgfri drink50.00 DKK
49 ledige
Gasbox Irish Coffee50.00 DKK
49 ledige
Gasbox Kaffe med Bailey50.00 DKK
49 ledige
Gasbox 10 shots150.00 DKK
49 ledige
Gasbox valgfri sodavand25.00 DKK
49 ledige
Gasbox alm flaskeøl30.00 DKK