Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

14 juni 2021

Detaljer

Dato:
14 juni
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Pris:
25DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag: Styrk Krop & Sjæl

En aften, hvor du kan høre lidt om, hvad DU kan gøre for dig selv for at styrke din krop og sjæl.

I Vanløse findes så mange spændende behandlere. 

Efter mere end et år med virkelig anderledes og hårde tilstande for både det indre og det ydre, er vi nok mange, som godt kan trænge til lidt inspiration omkring hvad vi kan gøre for os selv. Og det findes lige her rundt om hjørnet.

Denne aften kan du på scenen i Oasen møde 5 lokale behandlere, som vil introducere dig til hvad de hver især brænder for. Du har mulighed for at snakke med dem bagefter. Og de har allesammen klinik lige her i Vanløse, hvis du falder for en af dem – eller flere.

Du kommer til at møde:

 

Louise Walin

Jeg hedder Louise, og er indehaver af det holistiske univers. Jeg er bla uddannet Tankefeltterapeut, clairvoyant medium, kostvejleder, regressions terapeut og Reiki mester.

Jeg hjælper mine klienter med  at blive frie for smerter, angst, forbier, uhensigtsmæssige tanke og handlings mønstre, traumer og hvad der ellers blokere for at de kan leve det liv de ønsker.

Ved at se det enkelte menneske gennem holistiske briller, opnår vi langt dybere og mere healende muligheder for at nå ind til selve kernen og  årsagerne til vores udfordringer.

 

Kristine Camille Sommer

Jeg er uddannet englehealer fra Engleskolen Danmark.

Englehealer vil sige, at jeg healer med de energier som englene sender gennem mig, og som de ved, du har brug for.

Englene er dine egne engle (alle mennesker har skytsengle) mine engle og alle de virkelig mange fælles engle, der er omkring os og som gerne vil hjælpe.

Folk kommer til mig for at få ny energi og få det bedre. Det sker når healingen løsner blokeringer og tunge følelser som tristhed, vrede, sorg eller angst.

Folk kommer også for at ændre eller slippe gamle mønstre, som de ikke gider at leve under længere.

Udover selve healingen, som kan mærkes fysisk og psykisk, får jeg ofte også beskeder fra englene. Beskederne handler ofte om noget, folk allerede godt ved, men som de glemmer i hverdagen. Og som regel bliver folk rigtig glade for at blive mindet om det.

Måske synes du, at det lyder skørt og lidt for hokus pokus det med engle. Måske kan du mærke, at det er sandt og at du gerne vil vide mere. Måske er du i tvivl og står lidt i midten.

Uanset hvad, så er du velkommen til at komme og prøve at mærke englenes energier på din egen krop denne aften.

Det er ikke en individuel healing med beskeder. Vi sætter os sammen og så kalder jeg englene ind. Du skal altså bare sidde stille og mærke, hvad der sker. Du kan se det som en lille smagsprøve 🙂

Jeg glæder mig til at dele energierne med dig

 

Karina Groth Mortensen

Healing Heart of Karina

 Jeg fokuser på at hjælpe dig med at komme af med negative overbevisninger, så du kan se hvor fantastisk et menneske du er og hvordan verden har brug for dig og dine evner.

 Jeg arbejder med healing, æteriske olier, ceremoniel kakao og intuitive samtaler.

 

Denne aften vil jeg gå ind i hvordan æteriske oliers frekvenser kan være en støtte til krop og sind og jeg vil fortælle hvordan jeg arbejder med æteriske olier i mit forløb Your Way – Find din vej, med støtte fra æteriske olier.

Hilsen Karina

 

Carlo Aabo

Carlo Aabo tilbyder kropsterapi, med høj faglig kunnen inden for ManuVision, sindsro og healing.

HVAD ER EN MANU VISION BEHANDLING?

Samtale
Pulserende og frigørende massage
Åndedrætsterapi
Zoneterapi
Akupressur

Teknikkerne tilpasses den enkelte klient og doseres efter hvad behovet er.

Behandlingen kan være provokerende og skubbe til klientens blokeringer og begrænsninger, fysisk såvel som psykisk.

Langt de fleste går fra en behandling med en stor lettelse og ofte en helt anden og lettere måde at anskue livet på.

Tøv ikke med at tage fat i Carlo, hvis du har spørgsmål til kropsterapien og om det er noget for dig.

 

Marianne Bachmann

Har du ubehag eller smerter i kroppen, så er kropsterapi måske noget for dig?
Hos Marianne bliver der skabt sammenhæng mellem krop, tanker og følelser, og din krop vil føles mere afspændt efter en nærværende og professionel behandling hos Marianne.

Vi begynder med en kort afklarende samtale hvor du fortæller, hvilke områder, du gerne vil arbejde med – fx ondt i ryggen, overbelastede knæ, uro i kroppen eller noget helt fjerde.

Jeg indleder behandlingen med at pulsere/vugge din krop for at få overblik over, hvor der er bevægelighed, og hvor din krop er låst. Derefter afspænder jeg de låste områder ved hjælp af forskellige massageteknikker samt tryk på zone- og akupressurpunkter.

Hele din krop bliver behandlet fra isse til fod.

Som afslutning ligger du nogle minutter på briksen og mærker behandlingens effekt på din krop. Ud over en bedre bevægelighed og dybere vejrtrækning oplever mange et stort velvære og en god fornemmelse af liv i kroppen.

 

Det koster 25 kr at deltage og for den pris får du enten kaffe eller sodavand med i billetten. 

Kom og bliv inspireret. Det kan kun blive hyggeligt.

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.