Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

23 maj 2019

Detaljer

Dato:
23 maj, 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag: Selvværd i Børnehøjde

Begivenhed Navigation

Alting er nemmere med et stærkt selvværd, og er der noget, som vi drømmer om at give vores børn, så er det netop det!

Alligevel står vi ofte og hører vores børns had mod sig selv, deres afmagt, og at de ikke tror på, at de er gode nok. Måske dit barn er sensitivt eller har en masse store følelser, som er svære for dig at berolige, eller måske du føler dig skubbet væk af dit barn, som bare bliver vred eller trækker sig. Selv med dine bedste intensioner føler du måske nogen gange, at familielivet er mere præget af følelser ude af kontrol end næstekærlighed og forståelse – men du ved ikke, hvordan du skal få vendt bøtten.

Dette foredrag går dybere i forståelsen af, hvorfor det er så udfordrende at give vores børn det, som vi ved, at de har brug for. Du får forståelse for, hvordan hjernen fungerer og udvikler sig i barndommen, og hvordan du som forælder støtter og hjælper dit barn bedst muligt med at opbygge selvværd og følelsesmæssig intelligens.

I vores følelser magt kan vi nemt komme til at præge vores børn i modsat retning af, hvad vi egentlig ønsker for dem. De bliver spejle af vores mønstre, og du kender måske oplevelsen af at blive tricket så meget af dine børn, at du kommer til at skubbe dem væk eller gøre dem forkerte. Selvom det sikkert ikke er intensionen, skaber dine usunde reaktioner nye usunde reaktioner i dit barn.

Vejen til at opdrage børn med selvværd starter derfor i os selv, med en forståelse for den vi er, så vi kan forstå vores børn, og bygge det fundament i deres hjerne, som de kan stå stærkt på – resten af deres liv!

BILLETSALG KLIK HER

 

TIL FOREDRAGET LÆRER DU:
– Hvad der sker i din og dit barns hjerne
– Hvordan du kommunikerer, så du skaber en selvopbyggende indre dialog hos dit barn.
– Hvordan du reprogrammerer dine egne tanker og følelser, så du kan rumme dit barns
– Hvordan du forhindrer at hæmme dit barns selvværd
– Hvordan du systematisk opbygger dit barns selvværd og samtidig får et mere empatisk, hjælpsomt og dejligt barn at være sammen med.
– Hvordan du får ro på dig selv, når du er ved at springe i luften af frustration eller afmagt

OM MAIKEN JUUL:
Jeg er mor til to drenge på 8 og 11 år, som er hhv. en særlig sensitiv og en viljestærk dreng.

Jeg har selv oplevet mange timers frustration og bekymring over min rolle som mor, når den ene har været fanget i de mange store og sårbare følelser, eller når den anden har sparket sin seng i stykker og kastet med puder og stole i stuen. Jeg har mødt mit eget indre monster, når jeg har råbt tilbage eller i afmagt igen har måttet forlade rummet.

Jeg har følt, at jeg har fejlet, når mit barn har kigget sig i spejlet og sagt: “Jeg er grim mor” eller “Jeg har lyst til at dø”….

Jeg har også oplevet de overvældende magiske følelser, som følger med, når jeg har formået at få ro på mig selv og tålmodigt er nået ind under huden på mine børn. Når jeg til stadighed mærker, at mine børn føler sig mødt og elsker sig selv for dem de er, uanset hvad andre siger.

De seneste 5 år har jeg specialiseret mig i Skematerapi og Metakognitiv Terapi og med basis i disse kognitive værktøjer hjælper jeg næstekærlige forældre med at opdrage empatiske børn med selvværd.

FAKTA:
Foredraget varer ca. 2 timer med en kaffepause ca. halvvejs.
Det afholdes på Oasen2720, Kulturstationen, Frode Jacobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse

PRIS:
Foredraget koster 200 kr./person – eller 350 kr. for 2 personer

BETALING:
Køb billetter her: https://maikenjuul.com/selvaerd-i-boernehoejde-kbh/

Målgruppe: forældre og fagpersonale med interesse i at lære konkrete værktøjer til at opdrage influere børn til at udvikle selvværd og empati

OBS: Foredraget er tidligere blevet afholdt for hundredevis af forældre, lærere og pædagoger på skoler og institutioner i Danmark. Dette foredrag er åbent og kan bookes af alle.

…….

REFERENCER:

“Vi havde booket Maiken til at holde et foredrag som del af et forældrearrangement. Maikens foredrag var yderst relevant. Hun evnede at bringe komplicerede teorier om selvværd og robusthed ind i en dagligdag, så alle der var til stede fik brugbare værktøjer med hjem.” – Claus Ortved Melcher, Dagmarskolen

“Maiken Juul formåede igennem hele sit foredrag at balancere teori og praksis i fineste stil så foredraget blev hverdagsrelaterbart, praksisnært og kontekstrelevant. Maiken Juul er meget nærværende i sin oplægsstil og man er ikke i tvivl om, at hun har et budskab, hun brænder for, og som hun meget elegant fik delt med os. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.” – Susanne Bregendahl, Lærdansk