Foredrag med Steen Blendstrup: FLIRT MED LIVET

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

22 februar 2018

Detaljer

Dato:
22 februar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
50DKK - 75DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Steen Blendstrup: FLIRT MED LIVET

I efteråret arrangerede Oasen en “kvindeaften” med foredragsholder og parterapeut Steen Blendstrup, hvor han berigede os med en mands synsvinkel på nogle af de ting, som ofte frustrerer kvinder i parhold – eller mangel på samme.

Nu er Steen klar med et nyt oplæg til os alle – også til mænd denne gang.
Så lad din nysgerrighed pirre og køb en billet til en spændende, udfordrende, måske provokerende aften i selskab med Steen og forhåbentlig masser spørgsmål fra publikum.

Dørene åbner kl.18, hvor du kan købe en lille forfriskning i baren. Kommer direkte fra job og skal spise lidt først, vil vi sætte stor pris på, hvis du bestiller på forhånd, så vi kan have det klar til dig inden foredraget begynder kl.19.

Steen skriver om aftenens foredrag:

”Flirt med livet” er en opfordring til at turde. Til at turde smile til ham, til at turde gå over til hende, til at turde være til stede og nyde livet. Nu.

Det handler om hormoner, Darwin, opvækst og mønstre, om hvad der tiltrækker mænd og kvinder og om, hvad der er sex, og hvad der er kærlighed. Det handler om at date, om at score, men først og fremmest om at mødes, for det er i mødet mellem to mennesker, der kommer gang i flirten.

Og til de, der allerede har en partner og måske har haft det i mange år, er der et par ord om at blive ved med at flirte. Der er lidt om hvor, hvornår og hvordan … ’hvorfor’ kender de fleste nok svaret på i forvejen.

”Flirt med livet” er både for kvinder og mænd. Der er noget både for dem, der er gode til at flirte, og dem, der har svært ved det, og dem, der har svært ved at finde nogen at gøre det med. Der er både hårde fakta og sjove observationer –og så er der mulighed for at spørge om hvad du har lyst til.

Som sexolog og parterapeut for singler ser jeg flirten som nøglen til at få det bedste ud af livet. Hele livet.

Med venlig hilsen
Steen Blendstrup
www.flirtmedlivet.dk

Billetter

Unlimited ledige
Billet til foredrag 22/275.00 DKK1 stk entrébillet

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
Hjemmebagt bolle 22/250.00 DKKHjemmebagt bolle med ost og en kop valgfri kaffe

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
Sandwich falafel 22/255.00 DKKFalafel sandwich

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
Sandwich 22/255.00 DKKKylling/bacon sandwich

Udfyld venligst alle krævede felter