Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

08 september 2021

Detaljer

Dato:
8 september
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
150DKK – 235DKK

Foredrag: Flirt med Livet

Færdselsregler for kærlig kommunikation

 

JUNI-RABAT: Book din billet allerede i denne måned og få 25 kroners rabat. Benyt rabatkoden “flirt”.

 

Menneskelige relationer består i vid udstrækning af kommunikation. ”Færdselsregler for kærlig kommunikation” handler om, hvordan du forbedrer dine evner til at kommunikere følelsesmæssigt. Både med talesprog og kropssprog.

 

Mennesket er et socialt dyr. Derfor betegnes ensomhed i dag som et samfundsproblem. Over en million danskere lever alene. Der ikke nødvendigvis ensomme: Forskellen ligger i evnen til at kommunikere og dermed komme i kontakt med andre mennesker i et fællesskab. Et stort fællesskab eller et intimt.

 

Det er denne kommunikation, jeg kalder flirt med livet. Med mit udgangspunkt som terapeut udfordrer jeg nogle fastlåste forestillinger. Det handler om psykologi og adfærd.

 

Vi sidder ofte fast i nogle gamle mønstre. Det hæmmer vores kommunikation og derved også vores evne til at opnå følelsesmæssig kontakt til andre mennesker. Men du kan lære nye færdselsregler, og så kan du også flirte med livet.

 

Foredraget ”Færdselsregler for kærlig kommunikation” er en opfordring til at turde. Til at se i øjnene, til at smile, til at gå hen. Til at turde være til stede og nyde livet. Nu.

 

Selv om du ikke er ensom – eller for den sags skyld alene – kan det være sundt at få rusket op i dine vante forestillinger. Vi kan alle sammen blive bedre til at flirte med livet. Så kom og få inspiration til hvor, hvornår og hvordan … hvorfor kender de fleste nok svaret på i forvejen.

 

Foredraget henvender sig til alle på tværs af køn og alder. Der er noget både for dem, der er gode til den kærlige kommunikation, og dem, der har svært ved den. Der er både aktuel forskning og sjove observationer – og bagefter er der mulighed for at spørge om, hvad du har lyst til.

 

Du kan forudbestille et let måltid inden foredraget. Vælg mellem en lækker kylling/baconsandwich eller en tunsalat sandwich til blot 85 kroner inkl. en valgfri drikkevare. Der åbnes for servering af forudbestilte måltider fra klokken 18. Serveringen lukker, når foredraget starter klokken 19.

 

Rabatkoden anvendes, når du går til indkøbskurv.

Flirten med livet handler om mere end ”bare” at finde en kæreste. Det handler om at vende det hele lidt på hovedet; at holde op med at lede efter den perfekte kæreste, men i stedet være den ”perfekte” kæreste – et positivt, spændende menneske med lyst til livet.

Gæt, hvem det tiltrækker.

 

 

 

Book et let måltid inden foredraget og nyd det ved dit bord inden Steen Blendstrup går på scenen.

Forudbestil din mad her på siden og vi har det klar til dig når du ankommer.

Vælg en stor, lækker kyllinge/bacon sandwich eller en tunsalat sandwich inkl. en valgfri drikkevare

85 kr

.

Dørene åbner kl.18 Kl.19 starter foredraget.

Baren har åbent før foredraget og i pausen.

Billetpris 150 kr

Book din entrebillet her på siden.

Læs mere på www.flirtmedlivet.dk

Billetter

96 ledige
Entrebillet 8. sep150.00 DKK
96 ledige
Entrebillet+tunsandwich+drikke 8. sep235.00 DKK
96 ledige
Entre+kyllingsandwich+drikke 8. sep235.00 DKK