Fællesspisning i Vanløse

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

10 september 2019

Detaljer

Dato:
10 september
Tidspunkt:
18:30 - 21:00

Fællesspisning i Vanløse

Superbrugsen på Ålekistevej og Oasen i Kulturstationen har sammen arrangeret en lang række FÆLLESSPISNINGER i Vanløse, hvor ALLE er velkomne. 

Det foregår den 2. tirsdag hver måned, hvor vi spiser sammen og der vil være varierende oplæg, som giver anledning til hyggesnak ved bordene. Vi dækker op ved fællesborde og man kan komme uanset om man er alene eller med en ven eller sin familie. Der er plads til alle.

Superbrugsens slagter laver maden og man skal købe en madbillet forud her på siden, således at vi kan sørger for at der er pladser og mad til alle.

Velkomst + fællesspisning kl.18.30-19.30 

Oplæg inkl. pause i midten kl.19.30-21

Pris: 60 kr

Jane Sandberg, som er direktør for kommunikationsmuseet Enigma, der sammen med COOP kører projektet “Danmark Taler Sammen” udtaler:

“Vi ved, at det at mødes over et måltid mad skaber glæde, samvær og lyst til at møde nye mennesker. Samtalen styrker vores forbindelser og holder sammen på et samfund i hastig forandring. Samtalen er rundet af det fysiske nærvær og skaber grobund for relationer, som kitter os sammen og skaber sammenhængskraft på tværs af forskelligheder. Samtaler skaber forståelse, forundring og forandring. Samtaler skubber til fordomme, forventninger og faste vaner”.

Vi håber meget på, at rigtig mange Vanløseborgere vil synes, at det lyder hyggeligt og vil komme og spise med naboer og andre andre Vanløseborgere.

TEMA denne måned:

Tirsdag 10. september: “Drop emballageforskrækkelsen”

Oplægsholder Mathias Hvam

Menu: kommer senere

 

På gensyn!

Hilsen

Torsten fra Superbrugsen

&

Gitte fra Oasen