DM i trylleri – fri entré

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

11 august 2018

Detaljer

Dato:
11 august
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Pris:
80DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DM i trylleri – fri entré

Det er helt gratis.

Tryllekunstnere fra hele Danmark mødes den 11. august til de Danske mesterskaber i Close up / Stand up magi i Kulturstationen i Vanløse.

Vi benytter denne enestående lejlighed til at invitere publikum indenfor til et par fortryllende timer. Du får lejlighed til at se nogle af de dygtigste tryllekunstnere og også de som om ikke så længe går hen og bliver de nye allerdygtigste.

Er du til det mystiske og uforklarlige, der nærmer sig det overnaturlige eller et godt grin over solid klassisk humbug så mød op!

Close up / Stand up er trylleri på tæt hold, hvor kunstneren har direkte kontakt med publikum. Det er en svær disciplin, hvor tryllekunstnerens evner bliver sat på en hård prøve.

Hver optrædende har 10 min. til at vise, hvad han kan overfor et dommerpanel af tryllekunstnere. Der er lagt op til magiske finesser og underholdning med gode grin.

Magien foregår ikke kun på scenen. Du kommer sandsynligvis til at sidde til bords med en tryllekunstner, der kan dele ud af sine evner som close up tryller under aftenens pauser.
Kan du tåle at få din logiske sans udfordret, kan du lide et godt grin og vil du opleve magiens verden – så ses vi den 11. August i Kulturstationen.

Hvis du ønsker at spise mad hos os, skal du forudbestille her på siden. Aftenens menu står på:

Trylle lasagne med fortryllende tomatsalat og brød

 80 kr