Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

20 november 2019

Detaljer

Start:
20 november, 2019Kl.16:00
Slut:
21 november, 2019Kl.19:30
Pris:
Gratis – 140DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“De Ukendte 7 – en kunstfantasi”

Helt unik kunstudstilling i Oasen

onsdag 20. nov

kl.16-19.30

7 forskellige kunstnere med hver deres kunst.

Fri entré!

Kig forbi og få en oplevelse.

Midt i kunsten er der musik og fed Folk´Fortælling.

Lækker tapas platte kan forudbestilles her på siden

 

Læs mere om det spændende kunst/musik projekt her:

 

De ukendte 7. En kunstfantasi

Nyd et glas vin i denne kusntfantasi med tegninger, priktegninger, malerier, malerier med objekter, håndværk og skulpturer der vil udfordre dig på kunst i dagligdagen og oplev den Groovy Cover Art udstilling med 60’ernes psykedeliske LP’er.

Aftenen byder også på fed Folk´Fortælling, hvor alle tages med tilbage til livet og tiden i “Neil Young, en fed folk’fortælling” med plads til 50, så stort er det ikke,, men for dem der finder vej, er der en helt speciel oplevelse i vente.

Slut 60’rnes ikoniske vinylplader samt den nye release af ”COLORADO” ligger soundtracket i denne kunstfantasi, der vil udfordre dig lige fra den klassiske indretning med gevir, til butterfly og sløjfer i træ, gamle vinylplader der får nyt liv i kunstværker, og en bitte prik til noget man nærmest skal røre ved, og selvfølgelig de fede malerrier til væggen. Få justeret dine statements og giv dig muligeheden for at møde ”De ukendte 7”… og så lige ”Hej venner, kom med mig på en rejse tilbage til livet og tiden i historien om en af vor tids allerstørste stjerner ”Neil Young – En fed folk’fortælling.”

 

Priser:

Kr. 0,- En kunstfantasi – kl. 16:00-19:30

Kr 140, lækker tapas platte inkl. 1 glas vin

 

Neil Young – En fed folk’fortælling

En akustisk koncertfortælling før, efter og på Woodstock Festivallen 1969.
Musikken følger som en rød tråd den autentiske historie, der gennem tid og sted ligger soundtracket til folk’fortællingen ”Neil Young – En fed folk’fortælling” af Carsten Rønnest.

Hej venner, kom med mig på en rejse tilbage til livet og tiden i historien om Neil Youngs fantastiske musik, en af hvor tids største musikere der med et repertoire fra den legendariske Woodstock festival, går gennem 6 årtier med over 40 studio albums, og supergrupperne Buffalo Springfield og Crosby Stills Nash & Young bag sig. En akustisk koncertfortælling hvor du som fluen på væggen tages med i denne autentiske koncertfortælling, der sætter scenariet for Neil Young’s fantastiske musik og tekstunivers hvor vi sammen rejser gennem tid og sted, i denne 70’er kulturelle Amerikanske folk’fortælling af Carsten Rønnest.

 

Vi starter i sommeren mellem Summer of love i ’67, og Summer of 69’s legendariske Woodstock-festival der skal komme og oppe i de Californiske bjerge. Laurel Canyon er et mekka for hippier, med bebore som Mama Cass, Joni Mitchell, Jim Morrison og Janis Joplin, er det centrum for den psychedliske musikkultur.
Mine damer og herre… Lyden af Laurel Canyon August 1968.
”En dag oppe i de Californiske bjerge hvor Neil kommer kørende og spotter Crosby, der ligger på taget af sit rugbrød i Joni’s indkørsel,, ”Hey mand, Whats up!! Croz hilser langsomt,, ”Jeg har lige skrevet et par sange siger Neil,, Croz vågner nu langsomt og “Okay, fedt mand (mens han prøver at kommer op og sidde) og kigger nu på sin altid lidt mistænkelige måde,, og lige der i støvet i Joni’s indkørsel oppe i Laurel Canyon, stiger Neil ud af bilen, hiver sin guitar ud af bagagerummet og begynder at spille 🎶🎶

Alle sange spilles live og følger historien som en rød tråd gennem tid og sted, og ligger soundtracket til folk’fortællingen Neil Young – En fed folk’fortælling” af Carsten Rønnest.

Neil Young – En fed folk’fortælling

 

Crazy Horse – Inge Stanley Olsen
Min inspiration styrer altid mit næste projekt,- ikke kun motivet, – men også emnet jeg vil male på,- alt kan bruges.

Ofte er det en oplevelse i hverdagen, -noget jeg har læst, -eller bare en sød bemærkning, som giver mig ideen og oplægget. Naturalistisk eller abstrakt? Måske bliver det et maleri på lærred, andre gange på en bordplade, på glas eller på en sten ? Jeg har endda malet på brædder, som endte op med at blive en lampeinstallation på væggen. Senest blev jeg inspireret af temaet for denne udstilling, hvilket har fået mig til at male på vinyl plader. Motiver fra Neil Young’s pladecovers,- Woodstock og ikke mindst hippietidens festlige farver og tegn.

Inge Stanley Art

 

Calm after the StormGalleri Bidsart v/ Julie Bidstrup
Mit mål er at lave malerier, man kan mærke. Med historiefortælling m, dybde og finesse.

Jeg maler efter et tema eller en historie, som rører og bevæger mig. Finder inspiration fra Pink Floyd til Banksy og fra Degas til Ditlevsen. I ‘De ukendte 7 – en folkfortælling’ kommer jeg til at arbejde med frisindet, frustrationen, vildskaben og kærligheden. Formentlig med tråde til Neil Youngs tekster og historie. Jeg maler et billede på aftenen som visuel kulisse til Folkfortællingen.
BidsArt

BidsArt.dk

 

Flower Power – Tegnerier af Sanne Ragnvald
Det naturlige og eventyrlige er min inspiration til tegnerierne. De dukker frem fra papirets hemmelighed, og sammen med tuschpennen hjælper jeg formerne frem.

De finurlige streger er inspireret af naturen, kroppen og ansigtet. De vækker din fantasi og pirrer nysgerrigheden. Ved at ændre fokus og perspektiv, dukker der nye former og figurerer frem. Næsens form kan også være fuglens. Fingerens form være en del af noget helt andet osv. Jeg ved aldrig hvordan en tegning ender, når jeg starter den. Jeg tror mine tegnerier ville have passet godt ind i woodstocks frie sind. De er åbne for fortolkninger med en lethed og dybde – afhængig af øjet der ser.

Tegnerier af Sanne Ragnvald

 

Green Hunt – Majestic Natur v/Henrique Heraclio
Smukke og unikke håndlavede hjorte. Du fuldender dem, med hjælp fra naturens væld af gevirer.

Majestic Naturs ambition er at bringe det gamle nordiske håndværk i spil med fokus på bæredygtighed og interaktion med naturen.
Vi ønsker at holde brugen af maskiner og teknologi på et minimum. Kun 4 snit er lavet med maskine. Derefter er det den japanske sav og intens håndværker-råstyrke der klarer resten. En langsommere og mere intens arbejdsmetode. At skabe i højere grad end at producere.
Intentionen er samtidig at bibeholde et fantasifuldt og kunstnerisk udtryk.
Vi anvender genbrugstræ, som med levet liv giver hvert hoved en unik og rustik fremtræden. Vi ved aldrig, hvilke smukke spor og billeder træet viser os.
Dette er i tråd med vores intention om at omfavne naturen, genbrug, originalitet, og skønheden og værdien i livsspor og “defekter” fremfor perfektion og udskiftning.

På udstillingen vil vi hylde Woodstock 50 ved at bringe natur, kærlighed og originalitet i spil med hjortene.
Publikum inviteres til at lade sig inspirere og give hjortene liv.

MAJESTIC NATUR

MAJESTIC NATUR.com

 

Tormod Holm aka Tormod Tegner
Prikstil og temaet ”Mænd”

Jeg portrætterer både berømte mænd og ukendte mænd. Siden Woodstock, er spørgsmålet; Hvad er en mand? – søgt besvaret i beat og rockmusikkens tekster og spørgsmålet er siden blevet mere og mere relevant, i takt med at tiderne er blevet mere diffuse og komplekse. Efter Woodstock, stod det imidlertid klart at mandeidealet som det var kendt og udbredt før i tiden, forevigt var forandret!
TORMOD TEGNER

TORMOD TEGNER.dk

UROKSE v/ Kenan Lehmann Meier

Håndlavede og bæredygtige træsløjfer til ham, hende eller børnene.

Jeg vil gerne opfordre folk til at tage stilling til den måde de forbruger på og udtrykker sig på. Valget af naturlige og bæredygtige materialer til vores daglige fashion look, så vi kan passe på vores jord til fremtidige generationer. Fokus ved udstilling kommer til at være delvist inspireret af Woodstock 50års jubilæum i år, hvor 3 days of Peace, Love and Music er temaet, men samtidigt også med fokus på nutidens klimaudfordringer. Kom forbi og prøv en butterfly i træ eller en træsløjfe til håret og se om du kan være med på bølgen som årets hippie/klimatosse.
UROKSE

UROKSE.dk

 

DR koncertsal. Lise Eiler – Musik i portrætter og byggeprocesser

Udstilling fra NorthSide 2018 kommer til Vanløse – Oplev de store portrætter af store sangere, jeg skabte til festivalens portrætvæg: Tim Christensen, C.V. Jørgensen, Bjørk m.fl. i 120 x 120 cm. 

 

Jeg har ud over portrætmaleriet i mange år været optaget af at forevige byggeprocesser og andre forandringer i bybilledet. Opbygnings- og nedrivningsprocesser har fået plads på mine lærreder både pga deres visuelle kvaliteter, men også fordi jeg synes det er vigtigt at give det igangværende værdi – og ikke kun have fokus på det færdige resultat. I kan på denne udstilling bl.a. opleve en serie af malerier, der viser den historiske K.B. Hals nedrivning og genopbygning. I mine værker finder man både små præcise detaljer og store rå penselstrøg, der understreger motivernes flygtighed. Jeg har værksted på Nørrebro og finder størsteparten af mine by-motiver i København.

liseeiler.dk

 

Place4music v/Kenn Hamburger

”Music is our spirit” 60’rnes Cover Art udstilling, DJ og Musikalske nyheder “Colorado” Neil Young & Crazy Horse.

 

Cover udstilling af LP’er fra midten af 60’rne og frem til midten af 70’rne hvor pladecoveret var fantastisk kunst man kunne fordybe sig og gå på opdagelse i, for hele tiden opdage nye ting.
Udstillingen omhandler tidens aller fedeste og ikoniske covers.

 

Der er ikke længere nogen pladebutik i Vanløse så Køge’s place4music kommer 2 dage til Vanløse for at være DJ og spille noget af den gang tidens allerfedeste musik og ligger soundtracket til kunstudstillingen ”De ukendte 7. En kunstfantasi” fra kl. 16:00 – 19:30.

 

November byder på release på den nye Colorado fra Neil Young & Crazy Horse, som selvfølgelig kommer i rotation under udstillingen, og mon ikke noget at Neil’s bagkatalog også kommer i spil.  

Der vil kunne købes enkelte LP’er og CD’er.

Place4music

Place4music.dk

 

Oasen2720 – Kulturstationen Vanløse

Kulturcafén, der danner rammer om koncerter, foredrag, fester, receptioner, udstillinger mm, som finder sted i Kulturstationen Vanløse.

 

I Oasen2720 sætter vi en stor ære i at give vores gæster en helt særlig oplevelse, når de enten afholder et arrangement hos os eller er gæster til et. Vi lægger lokaler til private fester, som vi skræddersyr efter behov. Vi lægger scene og rum til en masse koncerter året rundt. Vi afholder foredrag, quizaftner, fællesspisninger, møder og meget andet.

 

På aftenen for dette spektakulære arrangement, kan man bestille vores lækre tapas anretning, hvor vi kræser for gæsterne i en fantasi af Lækre friske laksestykker med urtecreme, Spansk Serano skinke med melon, Lune dadler i baconsvøb, Paté med peberkorn, Chorizo pølse, Hummus, Pesto oliven, Fransk brie, Emmentaler, Hjemmebagt brød, Økolgisk smør og Friske frugter, mens sanserne samtidig forkæles af musikken og kunsten. Vi ligger 1 min fra Vanløse station/metro/bus, så tilgængeligheden er nem uanset hvor man kommer fra.

Oasen2720

Oasen2720.dk

 

 

 

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.