Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

31 januar 2019

Detaljer

Dato:
31 januar, 2019
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
100DKK – 300DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danmarksindsamlingen 2019

Improklinikken og Oasen2720 har i adskillige år samarbejdet om støtte til bla Danmarksindsamlingen. 

Hvert år holder vi adskille støtteshows og samler penge ind til f.eks Knæk Cancer, Mødrehjælpen, Danmarksindsamlingen og lokale idrætsforeninger eller velgørende foreninger med frivillige ildsjæle. 

I 2018 indsamlede vi til disse formål ialt 47.850 kr og vi takker alle vores sponsorer, som er med til at gøre dette arbejde muligt:

Nu er vi klar med endnu et støtteshow i forbindelse med Danmarksindsamlingen 2019.

Lørdag den 2. februar 2019 afholdes Danmarks Indsamling for 13. år i træk. Det stort anlagte velgørenhedsshow sendes vanen tro LIVE på DR1. Danmarks Indsamling tiltrækker op mod ca. 1,5 million TV-seere fordelt henover aftenen, når DR1 sender LIVE i ikke mindre end fem timer på selve dagen.

Improklinikken og Oasen afholder 31. januar vores store støtteshow, hvor vi håber sammen med alle jer, at kunne samle et pænt pengebeløb ind, som vi kan ringe ind til showet i tv om lørdagen.

Traditionen tro optræder og arbejder vi gratis og vi håber at sælge mange entrébilletter og lotterisedler, som går 100% til indsamlingen sammen med overskuddet fra maden. Her på siden vil løbende blive opdateret hvilke sponsorer, der støtter lotteriet med fine gaver. Det plejer at være en gaveregn til gæsterne og masser gode penge i indsamlingenkassen. 

Sidste år fik vi indsamlet knap 12.000,- (det ville jo være fantastisk hvis vi kan overgå det beløb i år).

Billed fra Danmarksindsamlingen 2018

 

I 2019 har Danmarks Indsamling fokus på de mange udsatte piger i verden, som har brug for hjælp til et mere værdigt liv.

Om showet:

Det vil igen være en blanding mellem hygge, dejlig mad, flot lotteri og et super sjovt underholdningsshow, samtidig med vi støtter en vigtig sag.

Som noget nyt i år, er der også vinsmagning, præsenteret i 2 x sommerlier Danmarks Thomas Lysgaard.

 

Om det praktiske:

18.00 – 19.00 Vinsmagning og lækker buffet serveres.
19.00 – 19.45 Impro-Comedy m/ImproKlinikken
19.45 – 20.15 Pause med lotteritrækning
20.15 – 21.00 Impro-Comedy m/ImproKlinikken
21.00 – 21.30 Lotteritrækning og afslutning med offentliggørelse af indsamlede beløb.

 

Om priserne:

– Spis, Grin & Støt Billet: 300,- inkl. vinsmagning (entré, mad, vinsmagning)
– Spis, Grin & Støt: 200,- (entré + mad)
– Grin & Støt: 100,- (entré)

 

Om lotteriet:

I løbet af aftenen vil der blive afholdt et kæmpe lotteri, med meget fine gevinster, venligst doneret af virksomheder og private.

 

Om Menuen:

Paneret fiskefilet med grøntsagssauce, ovnbagte kartofler og Oasens årstidssalat

(Du kan også bestille en vegetarudgave med falafel istedet for fisk)

 

Om Improklinikken:

Impro-comedy er improviseret teater, hvor skuespillerne får input fra publikum til hvilke personer de er, hvilke følelser de har osv. Det er derfor en helt unik aften som skal opleves – den foregår nemlig kun denne ene aften. Det er super sjovt og underholdende, især hvis det lykkedes at hyle skuespillerne “ud af den”. Det minder om “Rundt på Gulvet” fra TV2.

Om sponsorerne:

Her vil sponsorerne løbende blive skrevet på

 

Om temaet i år:

Børn har ret til at være børn. Til at lege, til at gå i skole, til at være trygge. I Danmark tager vi det for givet; det er en kulturel selvfølge. Men andre steder i verden er virkeligheden ikke for børn – og slet ikke for piger. Tænk på Nepal. Tænk på Nigeria. Columbia. Madagaskar. Mali. Bangladesh. Benin.

Her er mishandling og overgreb hverdag for alt for mange piger. De bliver handlet som prostituerede og holdt som husslaver. De bliver overfaldet og voldtaget, når de henter vand. De bliver tvunget til at slå ihjel som børnesoldater. De bliver giftet væk til mænd, der kunne være deres fædre. De bliver mødre, mens de selv er børn.

Med 12 projekter i 12 lande på tre kontinenter sætter Danmarks Indsamling 2019 fokus på de piger rundt om i verden, som har brug for vores hjælp. Vi gør det, fordi tryghed er en børneret. Fordi alle piger har ret til at bestemme over deres egen krop. Fordi lægehjælp redder liv. Fordi uddannelse skaber handlekraft. Og fordi vi ved, at en investering i en pige løfter hele hendes familie og det samfund, hun er en del af.

Vær med i Danmarks Indsamling og styrk verdens udsatte piger. Dit bidrag skaber muligheder og håb. For pigerne. Og for verden.

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.