Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

05 juni 2019

Detaljer

Dato:
5 juni, 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedy

Comedyklubben og Kulturstationen Vanløse præsenterer:

Nikolaj Stokholm og Anders Fjelsted
Vært: Jakob Svendsen
5. juni 2019, klokken 20.
Pris: 99 kroner (inkl. gebyr) Studie-pris: 75 kroner (inkl. gebyr)

BILLETSALG KLIK HER

Nikolaj Stokholm
Nikolaj startede i TV2 Zulus Comedy fightclub i 2009 og har sidenhen været en fast del af den danske stand-up scene. Hvis ikke du har oplevet ham i utallige live shows bla. som opvarmer for Tobias Dybvads første one man show, har du måske set ham på tv. Her har han gjort sig bemærket i “Stand-up.dk”, Comedy Aid og ikke mindst i rollen som rollen Øland i Zulus prisvindende komedieserie Sjit Happens.
Senest har Nikolaj turneret landet rundt med sit første oneman show.

Anders Fjelsted
En af Anders Fjelsteds styrker er, at han med mere end 20 år i stand-up har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Hver gang! Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show “Barnligt voksen” – om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud, og rollen som den voksne mand han i kraft af sit liv som gift og familiefar trods alt har. Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, “Lige ved og voksen”, om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have.

Vært: Jakob Svendsen:
Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

5. juni 2019, klokken 20.
Pris: 99 kroner (inkl. gebyr)
Studie-pris: 75 kroner (inkl. gebyr)

Billetter kan også købes i døren til 120 kroner.

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser)