Comedy

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

03 oktober 2018

Detaljer

Dato:
3 oktober, 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedy

Vanløse Comedy Club og Kulturstationen Vanløse præsenterer:

Ane Høgsberg, Mikkel Klint Thorius og Steen Molzen

Showet starter kl 20. Dørene åbner kl 19.

 

Ane Høgsberg:
Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske stand-up-scene – både som en af de få kvinder i branchen men mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin.

Ane Høgsberg er gennemført sjov og har papir på det! Hun fik nemlig tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane Høgsberg er i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show “Dårlig Feminist”.

Mikkel Klint Thorius
Med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show – hver gang. For han er sjov, rigtig sjov! Det oplevede man bl.a. ved DM i stand-up 2013, hvor det tidligt stod helt klart, at dette lysende talent ville ende i finalen. Mikkel kunne også opleves på Comedy Aid 2017

Steen Molzen
Steen leverer klassisk stand-up. Stand-up, der får os til at grine af verden, dens indbyggere og alt det, vi går og laver. Det er skarpt, det er præcist, det er sjovt – og det er effektivt. Gennem de seneste år har han været med på tour, når stand-uppen skulle rundt i landet – og her skulle man tro, at Steen altid optrådte på hjemmebane. Publikum er med ham fra første ord – og de får 100% stand-up for pengene.

Vært på aftenen: Kasper Porsdal

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser.)