Børnebogsmarked – mad bestilling

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

29 september 2018

Detaljer

Dato:
29 september, 2018
Tidspunkt:
11:00
Pris:
25DKK – 70DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børnebogsmarked – mad bestilling

Skal du til Børnebogsmarked i Kulturstationen Vanløse 29. sep, kan du forudbestille mad her på siden.

Der er travlt i caféen, så det er en stor fordel, hvis du bestiller på forhånd, så vi har din mad klar til dig, når du bliver sulten.

Hvis du står i en stand, skal du også bestille din mad her.

Vi har store, lækre frokostsandwich med falafel, kylling/bacon, tunsalat eller roastbeef

Lidt om Børnebogsmarked og programmet for dagen:

 

Børnebogmarked samler børn og voksne, læsere, forfattere, forlag og litteraturtosser til en dags fest for børnelitteraturen. Forlagene sælger dig den nye, gode børnelitteratur, forfattere holder oplæg og læser højt, børn bygger billedbøger ved kreabordet og sammen skaber vi en dejlig steming og børnebibliotekarerne står klar til at hjælpe og formidle alle de gode tilbud fra Københavns biblioteker. Gratis entré.

Program for dagen:

Cafescenen:

Kl. 11.00 Jan Kjær
Nyheder, Nomer-quiz og tegnetips. Den prisbelønnede forfatter og tegner Jan Kjær fortæller om sine Nomerne-bøger – og laver quiz med børnene. Han præsenterer desuden 3 spritnye Taynikma-bøger. Jan Kjær giver også tegnetips til publikum, og de modige kan komme op og tegne med.

Kl. 12.00 Anne Marie Donslund
Hannah kan ikke tale. Ikke med mennesker i hvert fald. Der kommer ikke et ord ud af hendes mund. Til gengæld finder hun ud af, at hun kan tale med dyr. Hør forfatter Anne-Marie Donslund genfortælle den første Hannah-bog: Tale er guld.

Kl. 13.00 Plads til en der vil læse op af sin bog?

Kl. 14.00 Forfatterskolen for børnelitteratur
Jensen & Dalgaard har udgivet “SKUD” – en samling tekster for børn og unge, der stikker, prikker og skyder i alle retninger. Teksterne er skrevet af 12 forfattere, som netop har afsluttet deres to år på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Mød tre af de nyudklækkede børnebogsforfattere, når de fortæller om bogen og læser op af deres tekster.

Kl. 15.00 Julia Lahme i samtale med Josefine Lergaard Piihl
Er du nysgerrig på hvad der sker når dit barn skal lære at læse? Og hvad du kan gøre for at hjælpe? Så vær med når lærer og Master i børns litteratur og medier Josefine Lergaard Piihl i samtale med mor, forfatter og foredragsholder Julia Lahme gør os klogere på at knække læsekoden og motivere børnene til læsning.

Tagterrassen

Kl. 11.30 Line Leonhardt
Line Leonhardt (f. 1975) er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur i 2014. Hun læser op af sin nyeste billedbog: “Skildpadden der ville bestige Mount Everest,” der er illustreret af Thomas Hjorthaab og udkommet på Forlaget Calibat.

Kl. 12.30 René Toft
Slagsmål, luftpirateri og revolution! Skurkistan er et hemmeligt land, hvor det ved lov er bestemt at alle indbyggerne skal være skurke. Forfatter René Toft kommer og læser op fra bogen, samt fortæller om tilblivelsen af Skurkistan, dens gale borgere og litterære forbilleder. Og hvad der kommer til at ske i Skurkistans Hemmelighed, Skurkistan 2, der er lige på trapperne.

Kl. 13.30 Videnskabsteorier
Kom og hør redaktøren fortælle om tankerne bag børnebogen “Hvad himlen kan fortælle os: Videnskabshistorier for børn”, der i romanform fører læseren gennem den naturvidenskabelige revolution. Der vil også blive læst op fra bogen.

Kl. 14.30 Ordskælv.
Mød unge litteraturaktivister, forfattere og kernekræfterne bag Ordskælv. Ordskælv er et nonprofitforlag, et skriveværksted og en bevægelse af litteraturaktivisme, der arbejder for at fremme generationer af stærke skrivere, empatiske læsere og kreative tænkere i hele Norden. Formand Karen Siercke og næstformand Zainab Nasrati fremlægger visionen om at starte en skrive- og læserevolution med unge i Norden.

Kl. 15.30 Helle Laursen
Bogreception. Tik – Tak. Tiden flyer, Tidens mester har travlt. Helle Laursen læser op af sin splinternye billedbog “Tidens mester”, udgivet fra Forlaget ABC, og fortæller om at skrive og illustrere billedbøger. Dette er hendes anden udgivelse, sidste år udkom billedbogen “Min morfar”.

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.