AB/CD koncert for børn

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

18 marts 2018

Detaljer

Dato:
18 marts
Tidspunkt:
15:00 - 15:45
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AB/CD koncert for børn

Begivenhed Navigation

Børn to be wild” optræder med “Rockmusikkens Historie – 100 år på 45 minutter”.

 

Familiekoncert

Et rigtigt rockband, der spiller rigtig rock pakket ind i satire, fis og ballade. Bassisten, guitaristen og trommeslageren gider ikke spille rockmusik for børn, for børn forstår ikke rockmusik: De vil meget hellere se hip hop i fjernsynet, spise slik og slå prutter.

Sangeren mener dog, at det sagtens kan lade sig gøre: Vi gør ligesom vi plejer… altså bare uden øl!

Historien udvikler sig og børnene ledes gennem forskellige elementer i rockmusikken. De lærer blandt andet at lytte til hinanden og spille sammen. De bliver introduceret til de forskellige instrumenters funktioner og muligheder, og ikke mindst hvordan man ser sej ud på en scene. Der er tilmed trommesolo og røgmaskine!

Børn inviteres på scenen, hvor de mere eller mindre overtager bandets instrumenter og spiller med på Deep Purples Smoke On The Water. Den er jo så pærenem, at selv børn kan finde ud af det. Børn og voksne klapper og tramper med på We Will Rock You. De synger med på AC/DC’s Thunderstruck, som i dagens anledning omskrives til Strømpesok. Guitaristen og bassisten duellerer om hvem der kan spille hurtigst og om hvilket instrument der er sejest.

Er musik da ikke en konkurrence om hvem der er bedst, og hvor nogen til sidst skal stemmes hjem? Nej, rigtig musik er ikke som i TV! Rigtig musik spilles sammen og med hinanden, ikke mod hinanden. Oiiiiiijjjj hvor er det hippieagtigt gammeldags og venstreorienteret… Slet ikke – det er bare rigtig rockmusik!

Mon det ender godt? Mon de kommer gennem showet? Kom og se AB/CD! AB/CD’s medlemmer har deres daglige eller tidligere gang i sammenhænge som Medina, Pretty Maids, Mike Tramp, LOC, Mew, Zauce, Zeppelin Experience, Karma Cowboys m.fl.

Dagens besætning er Emil Bendixen, Allan Tchicaja, Anders Bo Jespersen og Nils krøyer. Det bliver så fedt.

Billetsalg 60 kr: KLIK HER