Comedyklubben

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

02 august 2017

Detaljer

Dato:
2 august, 2017
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedyklubben

Vanløse Comedy Club og Kulturstationen Vanløse præsenterer:

Lasse Rimmer, Anders Grau og Jacob Taarnhøj
Vært: Valdemar Pustelnik

Billetpris: 90 kroner (forsalg) Studiebillet: 65 kroner (forsalg)

Køb billet HER

Billetter kan købes til 120 kroner i døren.

Showet starter kl 20. Dørene åbner kl 19.

Lasse Rimmer var i foråret 2016 på tour med sit seneste one man show KÆPHESTE, der af BT, Politiken og Berlingske blev belønnet med 4 stjerner og ord som “virkelig sjovt”, “forbandet god” samt “skarpt formuleret, velreflekteret og præcis som næsten ingen andre.”
Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen. I 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm “Fri os fra det onde”. Et par krøllede hoveder har dog også set Lasse Rimmer flippe helt ud sammen med kollegerne Hjortshøj, Hvam og Christensen i det næsten tv-fjendske og uhyggeligt morsomme ”Mandrillen”. Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem men også griner af dem.

Anders Grau fik i 2013 tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden været en efterspurgt spiller på comedyscenen. Blandt andet med sit første stand-up show “Bekymringsfabler” fra 2015, som sidekick til Linda P i “Det Alt For Store/Korte Linda P Show” i 2015 og 2016 og sammen med Martin Høgsted som radiovært i “Selskabet”, der hver lørdag formiddag kan høres på P3.

Jacob Taarnhøj
Jacob er et relativt ny på den danske comedy-scene, men har på kort tid fået gjort opmærksom på sit talent, og var derfor også at finde på Zulu Comedy Galla 2014, hvor han var en af “De Nye Håb”.
Hans helt unikke surrealistiske fortællestil gør ham til en oplevelse på scenen og er virkelig sjov.