Beat Band + Sticky Fingers koncert

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

18 august 2017

Detaljer

Dato:
18 august, 2017
Tidspunkt:
18:00 - 23:00
Pris:
150DKK - 230DKK
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Beat Band + Sticky Fingers koncert

Beat Band – forrygende Beatles coverband – har flere gange spillet koncert i Oasen og til Vanløses byfester. De trækker fulde huse og stemningen er altid i top, mens de 4 Beatler giver den gas på scenen. Nu gør de det igen!!!!!

Fredag d.18. august kan du opleve dem sammen med Sticky Fingers – som er et ligeså forrygende Rolling Stones cover Band. De har også før optrådt i Oasen og nu lægger de op til en aften: Beatles vs. Stones!!!

Det bliver en festlig aften i Beatles/Stones musikkens tegn og da der er begrænset antal pladser, så bestil allerede nu. 

BeatBand består af 4 friske fyre i deres bedste alder: Peter Wiik (Paul) Bas og sang – Henning Bårris (John) Guitar og sang – Pierre Engqvist (George) Guitar og sang – Erik Helberg (Ringo) Trommer og sang.

 

De fire musikere har alle stor erfaring, og har spillet i mange forskellige sammenhænge næsten siden The Beatles besøgte Danmark i 1964. De har en ting til fælles, nemlig begejstringen for det fantastiske repertoire som Beatles skabte og som ændrede verdens musikscene med en helt ny musikgenre. En genre som stadig kan vække begejstring.

BeatBand ønsker at spille så tæt på originalmusikken som muligt. Bandet består af to guitarer, bas og trommer og ikke mindst af fire gode vokaler, der giver det autentiske lydbillede af Beatles musikken.

 

Sticky fingers – Rolling Stones tribute

I mere end 50 år har Rolling Stones været “the greatest rock’n’roll band in the world” og der er intet der ser ud til, at verden har fået nok. Der er stadig udsolgt til alle koncerter med verdens største rockband.

Selvfølgelig skal I ikke snydes for at komme helt tæt på musikken af Rolling Stones.  Sticky Fingers er det næstbedste, lige efter mestrene selv. Alle nydere af rock’n’roll kan godt glæde sig.

Bandet “Sticky Fingers” har igennem de seneste år henrykket såvel hardcore Stones fans, som folk der bare sætter pris på god rockmusik i hele Danmark.

Gennem en meget stor kærlighed og respekt for Stones og for Stones materiale skaber bandet en autentisk musikalsk oplevelse.

It’s only rock’n’roll, but we like it – glæd Jer, det gør vi…

 

Mad & Billetter:

Til koncertaftenen kan man vælge at købe billet udelukkende til musikken. Eller man kan købe billet, som inkluderer lækker middag.

Middagen består af kalkunfrikadeller med coleslaw, fritter og lækker hvidløgs aioli og friskbagt brød.

Billetter skal købes på forhånd og koster:

Entrébillet til musik og hygge 150 kr.

Entrébillet til musik og hygge inkl. middag 230 kr.

Middagen serveres i Kulturstationens café, hvor koncerten også holdes senere.

Der er spisning for billetter inkl. mad kl.18-19.30.

Musikken starter kl.20 og dørene åbner for billetter uden mad kl.19.30.

Der kan købes kaffe/øl/vin/vand/Irish coffee mm i caféen hele aftenen.

 

Billetter

Unlimited ledige
Koncert + mad 18. aug230.00 DKK1 stk entrébillet 1 stk koncertmenu

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
Koncert Billet 18.aug150.00 DKK1 stk entrébillet 18. aug

Udfyld venligst alle krævede felter